SINONIM ZA VRHUNSKU MEDICINSKU SKRB

International Medical Center Priora rezultat je vremena posvećenog poboljšanju kvalitete života. Kroz našu predanost razvoju novog medicinskog osoblja, tehnologija i metoda liječenja, želimo osigurati da naša ustanova ostane sinonim za izvrsnu medicinsku skrb. Vaše povjerenje zaista je temelj našeg uspjeha.

Naša misija

Naš cilj je postati sinonim za vrhunsku medicinsku skrb kroz kombinaciju izvrsnog i iskusnog osoblja, najsuvremenijih alata i tehnologije te skrbi za pacijente putem sadržaja i smještaja. Naši pacijenti imaju pristup svjetski priznatim kirurzima i liječnicima koji donose iskustvo i stručnost na stol, zajedno s individualnim i osobnim pristupom. Sve to osigurava jedinstveno i ekskluzivno iskustvo gdje se medicinska skrb i udobnost susreću.

img_2969-2

INOVACIJA I STRUČNOST NA JEDNOM MJESTU

Naša bolnica stvorila je atmosferu povjerenja. Mjesto gdje naši pacijenti mogu doživjeti sigurnost koju pruža stručnost našeg medicinskog tima. To rezultira visokom razinom zadovoljstva pacijenata i izrazito pozitivnim iskustvom ovdje u Priori. Mi u Internacionalnom Medicinskom Centru kontinuirano ćemo raditi na unapređenjima i inovacijama kako bismo ostali pouzdano odredište za pacijente koji traže izvrsnu medicinsku skrb.

u-interncionalnom-medicinskom-centru-priora
kontaktirajte nas PRIORA Medicinski centar
interijer ordinacije medicinskog centra priora
  • Tehnologija vrhunske kvalitete i najnoviji kirurški i nekirurški tretmani.
  • Međunarodno priznati stručnjaci posvećeni vašem zdravlju.
  • Svjetski poznata imena medicinske struke usmjerena na obrazovanje budućih profesionalaca.
ulaz u internacionalni medicinski centar priora

Što nas čini posebnima?

1.

Internacionalni stručnjaci

Internacionalni medicinski centar Priora nudi usluge vodećih međunarodnih stručnjaka prepoznatih u cijelom svijetu.

2.

Najmodernije medicinske tehnike

Nudimo najnaprednije nekirurške i kirurške tehnike u svrhu detekcije i rješenja vaših zdravstvenih potreba.

3.

Individualni pristup

Naš tim iskusnih i obzirnih zdravstvenih stručnjaka posvećen je pružanju personalizirane skrbi prilagođene svakom aspektu vašeg zdravlja.

4.

International Surgical Academy Prof. Ninković

Stalno usavršavanje medicinskog osoblja, kako bi naši pacijenti primali samo najnovije tretmane, temeljene na istraživanjima.

LOKACIJA

Najviša medicinska skrb u srcu Slavonije

Smješten u srcu Slavonije, internacionalni medicinski centar Priora, dostupan je svima koji traže vrhunsku zdravstvenu njegu. Naša lokacija u Slavoniji – okolini obogaćenoj kulturnom baštinom i umirujućom prirodom, stvara poticajno okruženje za oporavak naših pacijenata.

Internacionalni medicinski centar PRIORA - Slavonija
Interijer - Čekaonica u PRIORI
Skip to content