Plastična, rekonstrukcijska, estetska i kirugija šake

Plasticna, estetska, rekonstruktivna kirurgija i kirurgija ruke

Plastična kirurgija

Plastična kirurgija je jedna od najzahtjevnijih disciplina unutar kirurgije, spajajući visoko napredne tehnike s interdisciplinarnim znanjima. Fokusirani na cjelokupni ljudski tjelesni oblik, težimo obnavljati ljepotu i funkcionalnost za pojedince pogođene anomalijama, traumama, bolestima te u svrhu estetskih promjena. Naš pristup ide izvan pukih tehničkih vještina, naglašavajući inovacije, personalizirano razumijevanje i predanost pružanju transformirajućih, cjeloživotnih rješenja za ozdravljenje.

Plastična Kirurgija - Milomir Ninković

Rekonstrukcijska kirurgija / Mikrokirurgija

Ova vrsta kirurgije specijalizirana je za obnavljanje oblika i funkcije svih vrsta nedostajućih struktura. Bez obzira je li uzrok trauma, uklanjanje tumora ili prirođene mane, rekonstrukcijska mikrokirurgija omogućuje rješavanje čak i najmanjih detalja. Možemo pažljivo popravljati živce, sitne krvne žile i limfne žile kako bismo povezali zdravo tkivo s oštećenim područjima.

Naše stručnosti u slobodnom mikrovaskularnom prijenosu tkiva – tehnici koja premješta zdravo tkivo s jednog dijela tijela na drugi – predstavlja vrhunac rekonstruktivne inovacije i sveobuhvatne obnove svih područja tijela, uključujući kritična područja poput lica, dojki, ruku i ekstremiteta. Ovaj pristup ne samo da jamči anatomsku vjernost, već i poboljšava estetske rezultate, postavljajući novi standard u anatomskom obnavljanju i estetskoj izvrsnosti.

Rekonstruktivna i mikrokirurgija

Estetska kirurgija

Estetska kirurgija posvećena je oblikovanju i poboljšanju lica i tijela kako bi se postigli specifični estetski zahtjevi pacijenta. Naša jedina misija je ostvariti vašu viziju. Prilagođavamo pristup vašim željama i očekivanjima, pružajući personalizirani put do oporavka koji uključuje pažljivo planiranje i integraciju kirurških i nekirurških tehnika.

Snažno vjerujemo u pristup suradnje, blisko surađujući s vama kako bismo planirali svaki postupak i osigurali rezultate prema vašim očekivanjima. Iskorištavajući najnovija znanstvena dostignuća, jamčimo najviši standard sigurnosti i učinkovitosti u ostvarivanju vaše transformacije.

Estetska kirurgija u PRIORI

Kirurgija šake

Kirurgija šake visoko je specijalizirano područje unutar opće kirurgije, usmjereno na obnavljanje funkcionalnih sposobnosti ruku koje su narušene prirođenim i stečenim uvjetima. Imamo godine iskustva u radu na nedostajućim strukturama poput amputiranih palčeva, nefunkcionalnih tetiva, zakočenosti zglobova te poteškoćama u motoričkim i senzornim funkcijama, koristeći najnaprednije kirurške tehnike.

Ove tehnike uključuju popravak i presađivanje živaca i tetiva te prijenos slobodnih tkiva (npr. od prstiju na ruci). Ovaj pristup ne samo da obnavlja bitno kretanje ruku i osjetljivost za naše pacijente, već i značajno poboljšava njihovu kvalitetu života, otvarajući novo poglavlje u njihovom putovanju prema potpunoj fizičkoj autonomiji.

 

Kirurgija ruke
Doktor Milomir Ninković - Plastična, estetska, rekonstruktivna kirurgija i kirurgija ruke
Kontakt odjela kirurgije
KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite upit

Skip to content