Interna medicina

O Internoj medicini

Interna medicina je grana medicine koja se bavi dijagnostikom, liječenjem i prevencijom bolesti koje se pojavljuju u unutarnjim organima. Tijekom pregleda internista, specijalist interne medicine intervjuira pacijenta kako bi prikupio detaljne informacije o prethodnim bolestima, obiteljskoj povijesti i razlozima njegovog posjeta.

Interna medicina obuhvaća različite subspecijalnosti koje se bave specifičnim organima ili organskim sustavima unutar tijela. U IMC Priori nudimo dijagnozu i liječenje bolesti unutarnjih organa, te pružamo važne savjete o prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja.

interna medicina - priora

Pulmologija

Neliječene plućne bolesti izazov su za svakodnevni život pojedinca. Pulmolozi IMC Priora specijalizirani za prevenciju, dijagnosticiranje i liječenje dišnih poremećaja pružit će vam najbolju moguću skrb ako bolujete od astme, bronhitisa, emfizema ili drugih respiratornih bolesti. Naš tim pulmologa predan je pružanju vrhunske zdravstvene skrbi kako bi pacijenti mogli slobodno disati i voditi aktivan i zdrav život.

handshake

Kardiologija

Kardiolozi IMC Priora prate najnovija medicinska dostignuća u liječenju bolesti srca i krvnih žila. Detaljnim fizikalnim pregledom i specijaliziranim dijagnostičkim pretragama postavit ćemo vam točnu dijagnozu i prilagoditi plan liječenja prema vašim potrebama. Redoviti kardiološki pregledi u IMC Priora nužni su za prevenciju, praćenje, ranu dijagnozu i liječenje bolesti srca i krvnih žila.

ekipa
Skip to content