7 ožujka, 2024

Internacionalni medicinski centar Priora počinje s radom

Internacionalni Medicinski Centar Priora službeno je započeo s radom 12. veljače 2024. Već sljedećeg dana profesor Ninković obavio je uvodnu operaciju bolnice na pacijentu iz Saudijske Arabije. Ova operacija označava početak IMC Priore kao vrhunske zdravstvene destinacije za pacijente diljem svijeta.

Na čelu projekta bolnice nalaze se dr. sc. Milomir Ninković, renomirani specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije te kirurgije šake i dr. sc. Tomislav Kalem, specijalist urologije i direktor IMC Priora.

Bolnica se prostire na tri etaže na preko 6500 četvornih metara. Uključuje klinike za urologiju, pulmologiju, plastiku, rekonstrukciju, estetsku kirurgiju te kirurgiju šake, a sve su opremljene tehnologijom nove generacije. Dodatno, raspolaže dnevnom bolnicom, stacionarnim liječenjem i smještajem u šest prostranih apartmana. Nadalje, IMC Priora ima tri najsuvremenije operacijske dvorane opremljene dvosmjernim komunikacijskim sustavom, UltraHD kirurškom vizualizacijom operacije i trenutnim pristupom podacima o pacijentu. Ova vrhunska platforma omogućuje kirurzima da “izađu van” operacijske sale i povežu se s liječnicima diljem svijeta u stvarnom vremenu.

IMC Priora može se pohvaliti međunarodnim timom izuzetnih liječnika koji privlače pacijente iz cijelog svijeta. Koristeći naprednu tehnologiju, stručnost liječnika i inovativne tretmane, centar učvršćuje svoju reputaciju globalnog lidera u medicinskoj izvrsnosti, pružajući najkvalitetniju skrb i najbolji mogući ishod za naše pacijente.

Skip to content