18 listopada, 2023

Predstavljanje projekta Specijalne bolnice Priora

U srijedu 18.10.2023, u Čepinu predstavljen je International Medical Center Priora, novi projekt Žito grupe, najveće poljoprivredne i prehrambene grupacije u Hrvatskoj.

Specijalna bolnici Priora, internacionalni medicinski centar s vodećim stručnjacima plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije te urologije, pulmologije i drugih djelatnosti. Bolnica se prostire na 6500 četvornih metara, gdje se nalaze i 2 operacijske sale opremljene naprednim sustavom integriranih sala što omogućuje dvosmjernu komunikaciju i vizualizaciju u 4K rezoluciji s liječnicima bilo gdje u svijetu u realnom vremenu, kao i dostupnost podataka o pacijentu u svakom trenutku.

ordinacija unutar specijalne bolnice

U projekt bolnice uključeni su vrhunski liječnici, a ključnu ulogu ima dr. med. specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije prof. dr. sc. Milomir Ninković,  koji se nakon otvaranja bolnice vraća u Hrvatsku gdje nastavlja svoj rad, kao i dr. med. specijalist urologije mr. sc. Tomislav Kalem koji se također vratio u Hrvatsku i bit će ravnatelj internacionalnog medicinskog centra Priora.

International Medical Center Priora rezultat je vrhunske tehnologije i inovativnih metoda liječenja, ostvaren uz doprinos internacionalnog tima medicinskih stručnjaka, a neprekidna posvećenost edukaciji budućih medicinskih kadrova ključna je za održavanje ovog visokog standarda.

Unutar specijalne bolnice

Recepcija specijalne bolnice priora
Skip to content